Kontaktinformasjon for BIT20 Ensemble:

Edvard Griegs plass 1

info@bit20.no / +47 55 21 61 26

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæringen handler om hvordan BIT20 Ensemble samler inn og behandler personopplysninger. Personopplysningsloven gjelder for behandling av personopplysninger i Norge. BIT20 Ensemble behandler personopplysninger i henhold til de til enhver tid gjeldende lover og regler. Ved BIT20 Ensemble er daglig leder behandlingsansvarlig. 

Personopplysninger er alle former for data, informasjon, opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det avgjørende er om opplysningene kan identifisere en konkret person. Eksempler på personopplysninger om deg som blir registrert og behandlet av oss kan være opplysninger som navn og kontaktinformasjon.

Opplysningene som BIT20 Ensemble mottar om deg vil brukes i henhold til våre arrangementer og kunstneriske prosjekter. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og delta på våre arrangementer, etc.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

BIT20 Ensemble har interne rutiner for hvordan personopplysninger skal behandles, og ingen andre har tilgang til informasjonen. Opplysningene om deg vil for øvrig ikke utleveres til andre utenfor BIT20 Ensemble uten at du har gitt ditt samtykke, eller at BIT20 Ensemble er rettslig forpliktet til å utlevere slik informasjon.

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg for å kontrollere at de er riktige, fullstendige eller relevante. Du kan når som helst få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte BIT20 Ensemble på info@bit20.no

Informasjon om personvern finner du også på datatilsynet.no.

COOKIES

Vi benytter oss av informasjonskapsler (cookies) på vår nettside. Informasjonskapslene gir innsikt i besøkendes bruksmønster, samt antallet besøkende. 

Du kan enkelt reservere deg mot bruk av informasjonskapsler gjennom å endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. 

KONTAKT

Du kan ta kontakt med oss gjennom kontaktinformasjonen tilgjengelig på siden vår og i toppen av personvernerklæringen.