Back to All Events

BrassWind: Jostein Stalheim

  • Universitetsaulaen 3 Muséplassen Bergen, Hordaland, 5007 Norway (map)

En helt spesiell kvartett urfremfører Jostein Stalheim under årets BrassWind — i Universitetsaulaen!

brasswind2019-bit20.jpg

Siden 1989 har BIT20 Ensemble gått inn i musikken med åpenhet og mot til å utforske og eksperimentere, og er til vanlig et samtidsmusikkorkester med sinfoniettabesetning; fløyte, obo, klarinett, fagott, horn, trompet, trombone, to slagverkere, harpe, piano, to fioliner, bratsj, cello, kontrabass og elektronikk.

Under BrassWind danner ensemblets faste medlemmer Ingela Øien (fløyte), Jim Lassen (fagott) og Håkon Nilsen (klarinett) en kvartett sammen med Jostein Stalheim (akkordeon). Sistnevnte er kjent for mange som komponist og professor ved Høgskulen på Vestlandet, i tillegg til en svært dyktig musiker.