Back to All Events

Kulturnatt i Domkirken: BIT20 Ensemble fremfører «Impermanent»

  • Bergen Domkirke Domkirkeplassen 1 5003 Bergen (map)
kulturnatt2019.jpg

Velkommen til gratiskonsert i Bergen Domkirke.

21:00 Impermanent (Tristan Perich)
Free entrance / 35min

Komponist og multikunster Tristan Perichs musikk består av primitive og rå elektroniske lyder – hans 1-bit toner blandes sømløst med akustiske instrumenter, eller skaper skarpe kontraster til dem.

«Impermament» for rørklokker og 2-kanals 1-bit elektronikk, er et atmosfærisk og storskala verk, som minner om storslåtte kirkebjeller i midten av et øde elektronisk landskap. Vi inviterer deg inn i et avslappende og fredfullt univers, omgitt av Bergen Domkirkes vakre klang.

Bergen Domkirke har stått, falt og blitt gjenreist i snart 900 år. Den har brent fem ganger, og har til overmål blitt truffet av en kanonkule i 1665. Kanonkulen står fremdeles i kirketårnet som et minne fra et slag på Vågen. Under kulturnatten fylles kirken med konserter.