Back to All Events

Glimt! – Oppleve #2 | Michael Nyman – In C Interlude

  • Peer Gynt-salen 1 Edvard Griegs plass Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

Kan du et instrument? Bli med oss opp på scenen!

Terry Riley i ny drakt

Der Terry Riley komponerte det første rene minimalistiske verket, var Nyman først ute med å bruke «minimalisme» som beskrivelse av musikk. Begge var svært aktive komponister i perioder preget av musikalsk utvikling.

Se en video fra forrige runde Glimt – Oppleve:

Michael Nyman er en av de fremste britiske komponistene i vår tid, og er for mange kjent for den vakre filmmusikken i Jane Campions The Piano fra 1993. Han lot seg inspirere av Rileys revolusjonerende In C (1964) og komponerte In C Interlude i 2005.

For andre gang denne sesongen har BIT20 invitert alle som vil, til å øve på og fremføre et stykke musikk sammen med ensemblet. Denne gangen Nyman’s In C Interlude. Konserten avslutter en spennende dag for deltagerne.

Kom og få en minimalistisk lytteopplevelse. Kanskje du får lyst til å bli med neste gang?