Back to All Events

SOMMERFEST OG FRAMPEK

  • Bergen Kunsthall 5 Rasmus Meyers allé Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

Sesongavslutning med BIT20 Ensemble

Bli med oss når vi avslutter sesongen med en deilig sommerfest! En hel sesong med BIT20 involverer mye hardt arbeid, endel papirarbeid, mange øvelser, men mest av alt store musikalske opplevelser. I år vil vi ikke la den avsluttede sesongen passere i stillhet, men feire musikken vi har spilt, barna vi har komponert med, publikum som har vært med oss, og ikke minst se fremover mot neste sesong. Det blir en presentasjon av programmet for sesongen 2018–19 av kunstnerisk leder Alwynne Pritchard, ensemblet fremfører Cassandra Millers Swainson’s Thrush, og en komposisjon skrevet for BIT20 Ensemble av vår egen BIT20 Klubb ser dagens lys.

 

Earlier Event: May 25
DET UTEMPERERTE KLAVER