Back to All Events

DET UTEMPERERTE KLAVER

  • Torgallmennningen (map)

Pop-up pianokonsert på Torgallmenningen

Torgallmenningen full av piano? Og ikke bare vanlige piano, men piano som er tuklet med, skrudd på, utempererte og preparerte, til glede for både Johan Sebastian Bach og John Cage. Enda en gang entrer skoleelever fra Bergen scenen under dette årlige samarbeidet mellom BIT20 og Festspillene i Bergen. Elevene tar over Torgallmenningen med sine unike komposisjoner, og skaper liv og røre i bybildet. De 50 elevene har under veiledning fra BIT20’s formidlingsteam komponert egen musikk på disse spesielle pianoene, og urfremfører verket sammen med musikere fra BIT20 Ensemble. 

Konsept- og idéutvikling: Arne Sandvoll, Else Olsen Storesund

Earlier Event: April 29
SO SIMPLE
Later Event: June 21
SOMMERFEST MED BIT20