Back to All Events

REMOVE TERMINATE EXIT

  • Grieghallen Edvard Griegs plass Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

Bestillingsverk av Peter Ablinger med Stian Westerhus og BIT20 Ensemble på Borealis 2018

REMOVE TERMINATE EXIT er en performance-lydinstallasjon som handler om å tømme noe. Den er et opprør mot publikums forventning om en grand finale. Faktisk gir den oss heller en slags anti-finale, for hvit støy, el-gitar, ensemble, regninstallasjon, elektronikk og et tomt rom. Den viser oss ett lag av lyd om gangen – én aktivitet, én handling – for å avsløre de skjulte lagene, og til slutt det tomme rommet bakenfor. Faktisk kan forestillingen som helhet – stykkets innhold og romfølelsen – bare oppleves gjennom denne gradvise fjerningen av lag. Komponisten beskriver REMOVE TERMINATE EXIT som en slags arkeologi av desillusjoner. Hva i all verden dét betyr, må du komme og finne ut på egenhånd!

 

Earlier Event: December 6
SANA SPECULO – LYDEN AV GLASS
Later Event: March 10
DEN ............. SKOGEN