Back to All Events

DEN ............. SKOGEN

Et eventyrstykke for og av barn på Borealis sitt Konsertsirkus!

Kan du fortelle et eventyr med bare lyd? Uten et eneste ord? Blir trollene mørkere og skumlere? Blir huldra mer utspekulert? Løper reven raskere over isen? Ender det godt til slutt?

40 skolebarn har eksperimentert med eventyr og lyder sammen med BIT20 sitt formidlingsteam i fem dager. Sammen har elevene og to komponister funnet ut hva som skjuler seg mellom linjene i sitt eget eventyr. De har forsket på hvordan eventyret høres ut, og har laget en helt ny komposisjon. Tittelen på stykket vil også bli til etter hvert som musikken jobbes frem. Denne fremfører de sammen med to musikere fra BIT20 Ensemble på Konsertsirkus! – et familiearrangement for store og små på Borealis. 

Konsept- og idéutvikling – Else Olsen Storesund

Earlier Event: March 8
REMOVE TERMINATE EXIT
Later Event: April 29
SO SIMPLE