Back to All Events

LYDLAB: Åpen dag i Grieghallen

  • Grieghallen 1 Edvard Griegs plass Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)
 

Det er i Grieghallen BIT20 bor. Kontoret vårt, øvingsrommene våre, og alle tingene våre er her. Her sitter vi dagen lang, og klekker ut alle de gode ideene våre – men for å få gode ideer trenger man inspirasjon.

Derfor er vi ekstra glade for det som skal skje denne lørdagen. Grieghallen åpner nemlig dørene slik at alle som vil kan komme inn og utforske dette spennende store huset, i all sin prakt. I den anledning benytter vi sjansen til å invitere alle opp til LydLab i tredje etasje for å hjelpe oss med å lage nye lyder og forske frem ny musikk.

Laben vår blir satt opp spesielt for denne dagen. Linjaler, blomsterpotter, baljer med vann og iPad er bare noen av ingrediensene du finner her. Alle disse tingene og mere til brukes for å forske på lyd og musikk. Når du kommer ut kan vi nesten garantere at du har oppdaget en lydverden du ikke har vært borti før.

I laben er det også et verksted der du kan lage instrumenter. For å hjelpe deg å manøvrere har vi våre kompetente lydforskere til disposisjon, som alle har en doktorgrad i lyd og morro.

Når du har fullført forskeroppholdet ditt kan du nyte en konsert med Bergen Filharmoniske Orkester som avslutning på en spennende dag i Grieghallen!

Bilde: Jon Vaag Eikeland

I samarbeid med Grieghallen