Back to All Events

BLI MED BIT20 KLUBB

  • Biblioteksplassen 8 Strømgaten Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

En eksperimentell sensommerkveld

BIT20 Klubb inviterer publikum inn i sitt spennende musikalske univers på Biblioteksplassen under Kulturnatt 2017. Klubben hadde sin oppstart høsten 2016, og har siden den gang møttes jevnlig for å dyrke sin felles entusiasme for musikalsk eksperimentering. Nysgjerrige forbipasserende kan fort ende opp som gjestemusikere i spontane komposisjoner lagd og fremført underveis denne kvelden. Klubben trakterer alle slags tenkelige, og utenkelige instrumenter som de har lagd, funnet eller redesignet. Kreative påfunn inspirert av kvelden vil føre til nye spennende komposisjoner som du kan oppleve i det du spaserer forbi. Kanskje er det også noen fremtidige klubbmedlemmer blant publikum...

Earlier Event: August 24
PROGRAMLANSERING 2017–18
Later Event: September 19
NY TID: EN SYKKELSYMFONI