Back to All Events

MAKS ÅPEN

  • USF Verftet, Sardinen (map)

En åpen øvelse med BIT20 Ensemble

Jed Curtis’Images fra 1962 er et grafisk partitur hvor en rekke linjer, prikker, ord, former og symboler flyter mystisk gjennom de fem linjene i et notesystem. Grafiske partiturer kan ofte virke rimelig enkle å spille, men i virkeligheten byr de på et mangfold av spørsmål og muligheter. Det betyr at utøverne er nødt til å engasjere seg i den overordnede ideen for verket, i tillegg til det musikalske uttrykket. Derfor kan et grafisk partitur også være krevende. På denne MAKS ÅPEN-prøven, inviterer vi i BIT20 deg til å bli med oss når vi finner frem til løsninger for hvordan vi vil tolke dette gåtefulle stykket, som vi skal fremføre under 50-årsjubileet til Kunsthalle Düsseldorf senere i måneden. Hvis du har spørsmål til BIT20s musikere er dette en god sjanse til å stille dem; kjernen i våre MAKS ÅPEN-arrangementer er diskusjon og samhandling med publikum. Spør hvem du vil om hva du vil!

MEDVIRKENDE: 

Moderator – Alwynne Pritchard

Earlier Event: September 19
NY TID: EN SYKKELSYMFONI