Back to All Events

PROGRAMLANSERING 2017–18

  • Boksalongen Østre Skostredet 5 Bergen, Hordaland, 5017 Norway (map)

EN uformell åpning av BIT20 Ensemble sin sesong for 2017–18!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å tilbringe denne sommerkvelden i Boksalongen på Litteraturhuset i Bergen, for å få en innføring i hva BIT20 Ensemble kan tilby av konserter, samtaler, verksted, og åpne øvelser denne sesongen. Kanskje er du en gjenganger på BIT20 sine arrangement, eller kanskje er du bare nysgjerrig. Uansett er dette en gylden mulighet til å få et innblikk i aktiviteten vår.

I løpet av kvelden vil kunstnerisk leder for BIT20, Alwynne Pritchard, presenterer programmet , ensemblet vil urfremføre ”auf der kleinseite” av Kunsu Shim, BIT20 Klubb kickstarter sitt glassprosjekt, baren på Litteraturhuset vil være åpen, og de nye programbøkene vil stå klare for gjennomlesning og nytelse. 

Sist men ikke minst, vil du få muligheten til å vinne billetter til en av høstens store konserter, og kanskje får du en vakker totebag med på kjøpet!

Later Event: September 8
BLI MED BIT20 KLUBB