Back to All Events

EKSPERIMENT I NOTASJON

  • Det Akademiske Kvarter (map)

Konsert og diskusjon på Studentersamfunnet i Bergen

Samklangfunnet er musikkomiteen til Studentersamfunnet i Bergen. De arrangerer konserter, samtalemøter og debatter på Det Akademiske Kvarter hvert semester, med fokus på jazz og klassisk musikk. På dette møtet er det eksperimentell musikk som skal under lupen, og da særlig grafiske partitur. Hvordan spiller man en tegning? Hva er historien bak denne måten å skrive ned musikk, og hva gjør det med musikken? BIT20 Ensemble stiller for å fremføre utdrag fra konserten i Kunsthalle Düsseldorf tidligere denne høsten. I tillegg stiller kunstnerisk leder for BIT20, Alwynne Pritchard, for å snakke om grafiske partitur og hennes erfaringer med dette som utøver og komponist.

I samarbeid med Studentersamfunnet

Earlier Event: September 30
THE EXOTICA ALBUM
Later Event: October 20
DRØMMEDRYSS