Back to All Events

DRØMMEDRYSS

  • Tårnsalen 9 Rasmus Meyers allé Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

En drømmende lunsjkonsert av unge komponister

Skoleelevene i dette prosjektet har besøket KODEs KunstLab, og utstillingen Drømmedryss som gjennom illustrasjoner fra norske barnebøker tar publikum med inn i et fantasifullt drømmeunivers. Barnebøker er ofte vårt første møte med kunst, og KODE ønsker gjennom utstillingen å gjenskape følelsen av å oppleve kunst for første gang. BIT20 og barna har latt seg inspirere av utstillingen, og har brukt erfaringen fra KODE til å komponere. Sammen med musikere fra BIT20 og formidlingsteamet har elevene skapt et verk inspirert av utstillingen, og sine egne drømmer og tanker. Barna har jobbet frem verket på fem dager, og det hele urfremføres i Tårnsalen.

Ta med matpakken, og bli med når disse unge komponistene legger hjertet i hånda, og fremfører musikk de selv har skapt.

I samarbeid med KODE

MEDVIRKENDE: 

Konsept- og idéutvikling – Else Olsen Storesund

Earlier Event: October 17
EKSPERIMENT I NOTASJON
Later Event: October 31
OM REMOVE TERMINATE EXIT