Back to All Events

SANA SPECULO – LYDEN AV GLASS

  • Bergen Kunsthall Rasmus Meyers allé 5 Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

BIT20 Klubb kaster stein i glasshus

BIT20 Klubb vil i løpet av høsten 2017 fordype seg i materialet glass, og dets lydlige dimensjoner. Visste du at glass er laget av sand, og at glass oppstår i naturen når sanden smelter ved veldig høy temperatur? Klart glass ble oppfunnet for cirka 2000 år siden og vi er i dag omgitt av det i vårt daglige liv. BIT20 Klubb samarbeider med glasskunstneren Krister Salomon-Hammersland og S12 Galleri og Verksted i dette prosjektet hvor de søker å fordype seg i glassets hørbare hemmeligheter. Målet er å bygge forskjellige glassinstrumenter og komponere musikk for disse, og andre hverdagslige ting laget av glass.

 

Earlier Event: November 26
LOVE AND DIVERSITY
Later Event: March 8
REMOVE TERMINATE EXIT