Back to All Events

LOVE AND DIVERSITY

  • Lille Ole Bull 3 Øvre Ole Bulls plass Bergen, Hordaland, 5012 Norway (map)

En uvanlig musikalsk date

 

 

“Kjærlighet” og “mangfold” er muligens to av de mest misbrukte begrep i vår ukontrollerbare kapitalistiske kultur. Hva betyr de i rammen av denne intime og engasjerende musikkteaterperformancen av Manos Tsangaris? Kan det likne en speed-date-sak – der mangfold er den mest effektive veien til den store kjærligheten? La oss ikke håpe det. Men hva kan du oppnå ved å sitte ansikt til ansikt med en utøvende musiker i tre minutter av ditt liv? Hvilke spørsmål vil bli stilt? Og, om det ikke er kjærlighet du finner, hva finner du da? Vil dette korte møtet – slik som kjærlighet ved første blikk – kunne forandre livet ditt for alltid? Hvis du ikke deltar, vil du aldri få vite det. Forestillingen både starter og slutter i Lille Ole Bull bar. Fra baren vil du bli vist hvor du skal gå, og hva du skal gjøre når du ankommer.

 

Earlier Event: October 31
OM REMOVE TERMINATE EXIT
Later Event: December 6
SANA SPECULO – LYDEN AV GLASS