Back to All Events

OM REMOVE TERMINATE EXIT

  • Østre – Hus for lydkunst og elektronisk musikk 3 Østre Skostredet Bergen, Hordaland, 5017 Norway (map)

Samtale og konsert med Peter Ablinger og Stian Westerhus på Borealis Listening Club

Vi er glade for å ta del i Borealis Listening Club, hvor vi denne gangen vil presentere et nytt verk vi har bestilt av den østerrikske komponisten Peter Ablinger til Borealis 2018. REMOVE TERMINAT EXIT fremføres sammen med den norske eksperimentelle gitarhelten Stian Westerhus og det legendariske sydvesttyske radios Experimentalstudio. Sistnevnte er arnestedet for elektroniske musikkstykker av komponister som Luigi Nono, Karlheinz Stockhausen og Vinko Globokar. Under Borealis Listening Club forteller Ablinger og Westerhus om prosessen bak det nye verket, og du får mulighet til å høre Stian fremføre et utdrag. Kom og møt solisten og komponisten, finn ut mer om hva som er i vente, og gi ørene dine et forsprang til BIT20s konsert på Borealis i 2018.

I samarbeid med Borealis – en festival for eksperimentell musikk

MEDVIRKENDE: 

Komponist – Peter Ablinger

Gitar, elektronikk – Stian Westerhus

 

 

 

 

 

 

Earlier Event: October 20
DRØMMEDRYSS
Later Event: November 26
LOVE AND DIVERSITY