DEN ............. SKOGEN
Mar
10
2:00 PM14:00

DEN ............. SKOGEN

40 skolebarn har eksperimentert med eventyr og lyder sammen med BIT20 sitt formidlingsteam i fem dager. Sammen har elevene og to komponister funnet ut hva som skjuler seg mellom linjene i sitt eget eventyr. Stykket de har laget fremfører de sammen med to musikere fra BIT20 Ensemble på Konsertsirkus! – et familiearrangement for store og små på Borealis. 

View Event →
SOMMERFEST OG FRAMPEK
Jun
21
8:00 PM20:00

SOMMERFEST OG FRAMPEK

Bli med oss når vi avslutter sesongen med en deilig sommerfest! Det blir en presentasjon av programmet for sesongen 2018–19 av kunstnerisk leder Alwynne Pritchard, ensemblet fremfører Cassandra Millers Swainson’s Thrush, og en komposisjon skrevet for BIT20 Ensemble av vår egen BIT20 Klubb ser dagens lys.

View Event →

OM REMOVE TERMINATE EXIT
Oct
31
8:00 PM20:00

OM REMOVE TERMINATE EXIT

  • Østre – Hus for lydkunst og elektronisk musikk (map)
  • Google Calendar ICS

Peter Ablinger og Stian Westerhus på Borealis Listening Club! Denne kvelden er viet bestillingsverket REMOVE TERMINATE EXIT skrevet for BIT20 Ensemble, Stian Westerhus og SWR Eksperimentalstudio skrevet av den østerrikske komponisten Peter Ablinger til Borealis 2018. OBS! Merk deg at arrangementet er flyttet til Østre! 

View Event →
DRØMMEDRYSS
Oct
20
12:00 PM12:00

DRØMMEDRYSS

BIT20 og elever fra en barneskole har latt seg inspirere av KODE`S utstilling Drømmedryss, og har brukt erfaringen til å komponere. Ta med matpakken, og bli med når disse unge komponistene legger hjertet i hånda, og fremfører musikk de selv har skapt.

View Event →
EKSPERIMENT I NOTASJON
Oct
17
8:15 PM20:15

EKSPERIMENT I NOTASJON

Konsert og diskusjon på Studentersamfunnet i Bergen med BIT20 Ensemble, Alwynne Pritchard (kunstnerisk leder BIT20) og Peter Meanwell (kunstnerisk leder Borealis – en festival for eksperimentell musikk). Møtet tar for seg grafiske partitur. 

View Event →
THE EXOTICA ALBUM
Sep
30
9:00 PM21:00

THE EXOTICA ALBUM

BIT20 Ensemble fremfører dette flytende, lekne og ytterst overraskende stykket for BIT20 + Møster/Træen under BrassWind, der Øyvind Torvund kopler frodige, drømmeliknende easy-listening-melodier med bølger av støy og blip-blop fra modulære synthesizere.

View Event →
MAKS ÅPEN
Sep
19
7:00 PM19:00

MAKS ÅPEN

På denne MAKS ÅPEN-prøven, inviterer vi i BIT20 deg til å bli med oss når vi finner frem til løsninger for hvordan vi vil tolke Jed Curtis sitt gåtefulle stykke Images fra 1962, som vi skal fremføre under 50-årsjubileet til Kunsthalle Düsseldorf senere i måneden.

View Event →